Liity joukkueeseen

Oletko kiinnostunut heittämään ihmisiä tai tulemaan heitetyksi? Tule meille harrastamaan cheerleadingia!

Cheerleading on urheilulaji, joka sopii monenlaisille urheilijoille. Edustusjoukkueesta ja alkeisryhmästä löytyy cheerleadereita kaikilta kokemustasoilta: aloittelijoista SM-tason kilpailijoihin. Monet harrastajamme ovat löytäneet lajin APC Foxesin kautta, joten olipa kokemustasosi mikä tahansa, niin olet tervetullut liittymään yhdistykseen ja osallistumaan meidän treeneihin. Meillä saavat harrastaa kaikki Aallon opiskelijat* sukupuoleen, ikään tai kokemukseen katsomatta! Harrastaminen ei maksa mitään :) Vakuutuksen saa halutessaan 20 EUR / vuosi.

©FSC Media

 

Kaudella 2017-2018 alkeiskurssin harjoitukset ovat tiistaisin klo 20-21.30 ja edustusjoukkue harjoittelee sunnuntaisin klo 14.30-16.00. Harjoitukset pidetään Otahallilla alkaen viikko 40.

Alkeiskurssille voi ilmoittautua 2.10. asti osoitteessa https://goo.gl/forms/vxI9rRfEICSq1kFt2 , mutta mukaan pääsee myös kesken kurssin! Ota treeneihin mukaan joustavat vaatteet, sisäpelikengät ja vesipullo! Cheerleadingia aikaisemmin harrastaneet ja joukkueeseen sitoutumisesta kiinnostuneet voivat tulla mukaan suoraan edustusjoukkueeseen.

Helpoiten saat meihin yhteyttä laittamalla viestin meidän Facebook sivulle: fb.com/APCFoxes. Voi myös lähettää sähköpostia meidän cheerleading toimikunnalle: cheercommittee@predators.fi

* lähtökohtaisesti joukkueet on tarkoitettu vain Aallon opiskelijoille, mutta jos opiskelet muualla, ja haluat mukaan, ota yhteyttä! Meillä on pari Aallon ulkopuoleltakin harrastamassa.