Liity joukkueeseen

Oletko kiinnostunut heittämään ihmisiä tai tulla heitetyksi? Tule meille harrastamaan cheerleadingiä!

Cheerleading on urheilulaji, josta löytyy monen erityyppistä urheilijaa. Edustus- ja harrastejoukkueesta löytyy cheerleadereita kaikilta kokemustasoilta: aloittelijoista SM-tason kilpailijoihin. Monet cheerleaderit ovat löytäneet lajin APC Foxesin kautta, joten olipa kokemustasosi mikä tahansa niin olet tervetullut liittymään yhdistykseen ja osallistumaan meidän treeneihin. Meillä saa harrastaa kaikki Aallon opiskelijat* sukupuoleen, ikään tai kokemukseen katsomatta! Harrastaminen ei maksa mitään :) Vakuutuksen saa halutessaan 20 EUR / vuosi.

©FSC Media

 

Harrastejoukkueen treenit on joka sunnuntai 17-19 Aalto-salissa Otahallilla. Ota mukaan joustavat vaatteet, sisäpelikengät ja vesipullon. Mukaan voi tulla milloin vain!

Onko sinulla jo lajitaustaa ja olet valmis sitoutumaan joukkueeseen, joka treenaa kaksi kertaa viikossa? Tule mukaan suoraan edustusjoukkueeseen! Lisätietoja kysymällä.

Helpoiten saat meihin yhteyttä laittamalla viestin meidän Facebook sivulle: fb.com/APCFoxes. Voi myös lähettää sähköpostia meidän cheerleading toimikunnalle: cheercommittee@predators.fi

 

* lähtökohtaisesti otamme vain aallon opiskelijoita, mutta jos opiskelet muualla, mutta haluat mukaan, ota yhteyttä! Meillä on pari Aallon ulkopuoleltakin harrastamassa.