Collision

Collision on yhdistyksen vuosijuhla, johon kaikki pelaajat, kannattajat ja yhteistyökumppanit ovat tervetulleita juhlistamaan joukkueiden taivalta. Vuosijuhlan nimi Collision johtaa juurensa siitä, että amerikkalainen jalkapallo ei ole kontaktilaji vaan törmäyslaji. Toisena syynä on, kun Teknillinen Korkeakoulu, Kauppakorkeakoulu ja Taidekorkeakoulu yhdistyivät, niin näiden kolmen korkeakoulun opiskelijat törmäsivät yhteen perustaen Aalto Predators -joukkueen, joka on jo niittänyt mainetta ja on muodostunut käsitteeksi kampuksella.

Jenkkifutisjoukkue Predatorsin ensimmäiset treenit järjestettiin 14.11.2012. Yhdistys haluaa kunnioittaa tätä tärkeää päivämäärää, mistä johtuen Collision järjestetään aina seuraavana lauantaina marraskuun 14. päivän jälkeen.

Collision on tapahtuma jossa Aalto Predators, Aalto Predators Cheerleaders Foxes ja Aalto Aliens kokoontuvat pöytien ääreen juhlimaan. Tapahtuma sisältää paljon humoristisia puheita ja tulevaisuuden suunnitelmien ja parhaiden toivomusten jakamista hyvässä yhteishengessä. Missään nimessä ei saa unohtaa jatkoja ja seuraavan päivän hieman rauhallisemmissa merkeissä vietettävää silliaamiaista Concussion, missä Collision -juhlijat voivat nauttia suolaista ja muuta kevyttä.