End Zone

JMT7:ssa sijaitseva yhdistyksen kerhotila, End Zone, avasi ovensa ensi kertaa yhdistyksen jäsenille vuoden 2016 alussa Otaniemessä, jonka jälkeen tila on toiminut yhdistyksen jäsenten tukikohtana ja vapaa-ajan kohtauspaikkana. Pääsääntöisesti End Zonella järjestetään illanistujaisia NFL otteluiden yhteydessä, pre- ja after-game tilaisuuksia, joukkueen videotreenejä sekä seuran hallituksen ja valmentajien kokouksia. Virallisten tapahtumien ohessa End Zonella harrastetaan yleistä hengailua yhdistyksen jäsenten (ja heidän vieraidensa) kesken. End Zonella järjestettävistä tapahtumista pysyy parhaiten ajantasalla seuraamalla Predatorsin Facebook-sivuja!

End Zone on tunnettu sporttibaari-henkisestä tunnelmasta, jossa vierailijat kokevat olevansa kuin omassa olohuoneessaan. Kuten kuka tahansa lajin parissa viihtynyt tietää, jenkkifutarit pelaavat vatsallaan ja tästä syystä End Zonen keittiö pitää huolen siitä, ettei kenenkään tarvitse hengailla tyhjin vatsoin tai kuivin suin. 

Vuodesta 2018 End Zone on toiminut myös nuorten ammattilaisten olohuoneena Otaniemessä. Academic Work tukee Predatorsin jäsenten kasvamista oman alansa tähdiksi sekä kentällä että sen ulkopuolella – parhaat taktiikat oman ammatillisen potentiaalin realisoimiseen jaetaan Academic Workin ja Predatorsin yhteistyössä järjestämissä End Zone -iltamissa. Jos kisakatsomot tuoreen popcornin sekä uravinkkien kera kiinnostaa, kannattaa seurata tulevia tapahtumia Academic Work Finlandin sekä Predatorsin Facebookissa!