End Zone

Yhdistyksen kerhotila, aka End Zone, avasi ovensa ensi kertaa yhdistyksen jäsenille vuoden 2016 alussa Otaniemessä, jonka jälkeen tila on toiminut yhdistyksen jäsenten tukikohtana ja vapaa-ajan kohtauspaikkana. Pääsääntöisesti End Zonella järjestetään illanistujaisia NFL otteluiden yhteydessä, pidetään joukkueen videotreenejä sekä seuran hallituksen ja valmentajien kokouksia. Virallisten tapahtumien ohessa End Zonella harrastetaan yleistä hengailua yhdistyksen jäsenten (ja heidän vieraidensa) kesken.

End Zone on tunnettu sporttibaari-henkisestä tunnelmasta ja olemme pyrkineet siihen, että vierailijat kokevat olevansa kuin omassa olohuoneessaan. Kuten kuka tahansa lajin parissa viihtynyt tietää, jenkkifutarit pelaavat vatsallaan ja tästä syystä End Zonen keittiö pitää huolen siitä, ettei kenenkään tarvitse hengailla tyhjin vatsoin tai kuivin suin. Ravintolapäivinä myös kuka tahansa ohikulkija on ollut tervetullut nauttimaan tunnelmasta ja maittavista eväistä.

Vuoden 2017 alussa kerhotilamme JMT7:ssa meni peruskorjaukseen ja tästä syystä jouduimme valitettavasti hyvästelemään End Zonen hetkellisesti. Paluu End Zonelle tapahtunee nykyisen tiedon mukaan vuoden 2018 alussa. Väliaikainen kerhotilamme, Red Zone (osoitteessa Servin Maijan Tie 3), on tällä hetkellä vielä muutosvaiheessa ja aloittaa toimintansa erikseen ilmoitettuna ajankohtana.