Kiitos kaikille. Tässä läpikäynti #osm2014:sta.

Kiitos loistavista kisoista kaikille pelaajille, järjestäjille, faneille sekä yhteistyökumppaneille. Tämä oli ensimmäinen kerta kun Helsingin joukkueet saivat vastuulleen turnauksen järjestämisen. Ja hyvinhän se meni. Alla pieni läpikäynti turnauksesta.

Perjantaina pelattiin puolivälierät, jonka voittajiksi selviytyivät Beaver Hunters, Titans, Mavericks ja Black Knights. Lauantai-aamuna pelattiin välierät, joista jatkoon selviytyivät Beaver Hunters ja Black Knights. Titans ja Mavericks kohtasivat toisensa Qentinel-finaalin pronssiottelussa, todellisessa Mansen derbyssä.
OSM-voittajat

Qentinel-finaalin kultaottelussa kohtasivat Beaver Hunters ja Black Knights, jossa tiukan kamppailun päätteeksi Beaver Hunters uusi jälleen mestaruutensa. Kisojen arvokkaimmaksi pelaajaksi valittiin Beaver Huntersin running back #25 Henri Routila, joka vastaanotti USA:n suurlähetystön pokaalin sekä TMS Footballshopin lahjakortin.

Lopulliset sijoitukset:

  1. UTU Beaver Hunters
  2. NDU Black Knights
  3. Tampere Tech Mavericks
  4. TCFA Titans
  5.  Åbo Akademi 09ers
  6. Aalto Predators
  7. Lappeenranta Wildmen
  8. TUAS Tornadoes

Kiitämme vielä pääyhteistyökumppaniamme Qentineliä, joka mahdollisti näiden erinomaisten kisojen järjestämisen. Ja jos ura tietojärjestelmien laadunvarmistuksessa kiinnostaa, niin ota yhteyttä Qentinelin rekrytoitiin (http://www.qentinel.com/en/career), he etsivät jatkuvasti nykyisiä ja tulevia ammattilaisia.