Matka OMM-kisoihin 3: pronssiottelu häämöttää

Opiskelijoiden maajoukkue on nyt pelannut kolme ottelua neljästä. Kertauksena vielä siis, että joukkue voitti Kiinan, jonka jälkeen se hävisi Japanille ja Meksikolle, jotka ovat kisojen ennakkosuosikkeja, ja joissa korkeakoulujenkkifutista on pelattu järjestelmällisesti toisesta maailmansodasta asti. Seuraavaksi kuitenkin vastaan asettuu Ruotsin joukkue, jonka tulos tällä hetkellä näyttää erittäin samanlaiselta kuin Suomen joukkueen, ja kyseisessä ottelussa päätetäänkin kisojen pronssista.

Suomen joukkue on siis ollut nyt viikon päivät Uppsalassa, ja pelannut kolme ottelua, sekä harjoitellut joka päivä. Joukkueen yhteishenki onkin kasvanut koko ajan, ja pelaaminenkin joukkueena on parantunut joka ottelussa. Nyt pelaajat käyttävät välipäiviä ennen Ruotsi-ottelua hyvään valmistautumiseen ja pelivideoiden läpikäymiseen.

Kiina - Suomi

Muista siis katsoa lauantaina kello 17.00 Suomen aikaa kun perinteikkäästi Suomi taistelee Ruotsia vastaan mitalipeleistä! Ja ottelustriimihän löytyy myös tutusti osoitteesta uppsala2014.com.

Kuva: Jari Turunen

Vastaa