Predators mitalijahdissa – Student Bowl IV

Aalto Predatorsin kausi jatkuu Student Bowl IV myös tänäkin vuonna. Vaisusta alkukaudesta huolimatta, saalistajalauma selvitti tiensä lopputurnaukseen hakemalla voitot niin Wasa Dogsista kuin Jyväskylä Renegadesista. Vaikka kauden ensimmäinen vierasottelu päättyikin tappioon, niin Predatorsin presenssi on ollut vierasreissuilla tuttuun tapaan vahva ja vakuuttava. Suuri kiitos tästä kuuluukin sekä kotona että vieraissa Predatorsia tukeneille yhteistyökumppaneille, Academic Workille sekä TEKille!

Academic Work
Academic Work on pitänyt Predatorsista huolta niin kotona kuin vieraissa.

Postmodernia jalkapalloa taiteleva Predators matkaa tänä vuonna Turussa järjestettävään lopputurnaukseen loukkaantumisista huolimatta itsevarmana ja mitalin kiilto silmissä. Tänä vuonna sarja on ollut poikkeuksellisen tasainen, mistä johtuen jokaisella turnaukseen matkaavalla joukkueella on varmasti suuret odotukset menestyksestä. Viime kaudella täpärästi mitalien ulkopuolelle jäänyt joukkue onkin nyt toivottavasti sopivasti ärsytetty, jotta ruuti ja nälkä riittää mitalikantaan palaamiseen – ja jopa seuran toissakautisen mestaruuden uusimiseen.

Student Bowlissa Predatorsin kanssa mitaleista taistelee Lappeenranta Wildmen, NDU Black Knights, Wasa Dogs, UTU Beaver Hunters sekä Turnausta isännöivä TUAS Tornadoes.

Puksuttaako Predatorsin mestaruusjuna päätepysäkille asti, vai kuljetaanko kotimatka vanhasta pääkaupungista maitojunalla? Tule paikalle, ja ota selvää!

Lisätietoja tapahtumasta saa lopputurnauksen virallisilta Facebook-sivuilta.